22 aandoeningen die je kan behandelen door te seksen

17. Bekken

Je bekken is een belangrijke zone in je lichaam. Door je bekkenbodemspieren te blijven trainen ga je veel minder last hebben van andere kwaaltjes aan de rug of in de lies.

18. Mentaal

Een orgasme en het opnemen van sperma bij vrouwen zorgt voor een bepaalde regeling in het lichaam waardoor de kans op geestesziekten verkleinen.

nekrugpijn19. Rugpijn

Studies hebben aangetoond dat vaginale stimulatie je pijngrens verhoogt. Andere pijnen zoals rugpijn, menstruatiepijn, artritis en andere aandoeningen zullen daardoor lichter aanvoelen.

20. Gaatjes

Dit is misschien een rare, maar kussen zorgt ervoor dat je minder kans hebt op gaatjes. Speeksel reinigt en vermindert het zuurteniveau dat gaatjes veroorzaakt in je tanden. Je vermindert op die manier ook de kans op ontstekingen in de mond.

21. Sikkelcelanemie

Karakteristiek voor de ziekte is bloedarmoede, episoden van pijnlijke botcrises en de betrokkenheid van meerdere organen. Daarnaast hebben lijders aan de ziekte de neiging tot het oplopen van infecties, en kennen zij diverse andere complicaties. Door te seksen verhoogt de snelheid van je bloedstroom en dat helpt tegen sikkelcelanemie.charvetvrouw

22. Algemeen geluk

Door het delen van die momenten van plezier en liefde met je partner sta je gelukkig in het leven. Die lijn trekt zich door in de rest van je bestaan. Blijkbaar is de invloed van seks op geluk het grootst bij hoog opgeleide personen.