Straffe uitspraken in ‘Blind Getrouwd’: “Gelieve het allemaal af te trappen” en “Sorry, ik wil een bad boy, geen teddybeer”

Aflevering 8.

De tijd begint stilaan te dringen in het VTM-programma Blind Getrouwd voor de koppels die nog serieuze stappen moeten zetten. Bij Nick & Veerle zit alles snor. Ook Nicolas & Evelien zijn smoorverliefd op elkaar.

“Ik ben niet jaloers. Maar als er iemand met u flirt, dan ga ik wel zo snel mogelijk ernaartoe gaan om te zeggen, da’s mijn vriendin – pardon, mijn vrouw. Gelieve het allemaal af te trappen”, citeert Het Nieuwsblad Nicolas in de aflevering van maandagavond.

Sally & Mathias komen dan weer heel goed overeen, maar echte passie is er niet. “Dat is er nog absoluut niet. Maar het is wel nodig, want anders hebben we eigenlijk geen liefdesrelatie samen”, is Sally streng, al wil ze het wel proberen.

Sinds het begin van het programma blijven Tine en Ben het meeste aandacht lokken en dat was deze keer niet anders. Ben leert zijn echtgenote gitaar spelen: “Dit was echt het mooiste moment uit de voorbije drie weken”, vindt Tine, maar helaas doet ze ook nog een straffe uitspraak in Ben z’n nadeel.

(lees verder op de volgende pagina wat Tine over Ben te zeggen heeft)