Josje laat zich maandag helemaal gaan in Auwch_

Ben Segers en Axel Daeseleire.

Auwch_ is een Vlaams komisch televisieprogramma dat vanaf februari 2016 wordt uitgezonden op VIER en momenteel aan z’n tweede seizoen bezig is. De reeks gaat over Ben Segers en Axel Daeseleire, die een eigen productiehuis hebben opgericht en zo voortdurend in pijnlijke en gênante situaties terechtkomen. Het programma is eigenlijk een remake van de Deense serie Klovn.

Op de officiële website van VIER lezen we het volgende over de aflevering van komende maandag 24 maart om 21u50: De relatie tussen Axel en Anneke is een tijdje on-hold gezet en Axel woont nu op hotel. Wanneer hij en Ben Josje van K3 tegen het lijf lopen, profiteert Axel van zijn single-status om achter haar aan te gaan. Als lokmiddel belooft hij haar een grote rol in ‘Ben XL’, een musical met én over Ben en Axel, met Stany Crets als regisseur.

Een rolletje voor Josje Huisman dus, dat moet de nodige vonken geven en wees maar zeker. Want op de Facebookpagina van Auwch_ konden we dit pikante filmpje al spotten van de voormalige blonde van K3.

Video: Josje laat zich maandag helemaal gaan tijdens Auwch_

(lees verder op de volgende pagina voor een trailer van de aflevering met Josje)