Is het eindelijk zover? Komt er een Rumbelle-baby?

Heuglijk nieuws!

Once Upon a Time fans kennen Emilie de Ravin als de ravissante Belle, die op het einde van seizoen 3 trouwde met Rumplestiltskin. Hoewel hun relatie sindsdien niet altijd vlekkeloos verliep, zou er volgend seizoen wel eens heuglijk nieuws kunnen komen voor de Rumbelle-fans.

Emilie de Ravin & Robert Carlyle

De Ravin maakte begin oktober bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kind. Of de makers van de serie – Adam Horowitz and Edward Kitsis – de zwangerschap in de serie zullen verwerken, is voer voor speculatie maar het is alleszins geen onbekende formule. Zo werd de zwangerschap van Ginnifer Goodwin – beter bekend als Snow White/Mary Margaret – tijdens het derde seizoen opgenomen in het verhaal. Helaas is het sindsdien ook wel duidelijk geworden dat baby’s in TV series zoals Once Upon a Time niet altijd even voordelig zijn voor de plot- en personageontwikkeling. Denk bijvoorbeeld maar aan de plotreductie van de 7 dwergen en de feeën tot nanny’s van Prince Neal.

Tijdens New York Comic Con lieten Horowitz en Kitsis in verband met De Ravins zwangerschap weten dat ‘one way or another, something’s gonna get done’. Veel zegt dit niet, maar ze schuiven de mogelijkheid van een Rumbelle-baby toch niet direct onder tafel. Hoe dan ook, de zwangerschap staat al lang op het verlanglijstje van de fans en zal zeker genoeg materiaal geven voor een spannend volgend seizoen.
Vanaf 6 maart keert Once Upon a Time terug met nieuwe afleveringen, en hopelijk met een zwangere Belle.