Hoe zijn de personages uit ‘Orange is the New Black’ in de gevangenis beland?

©Netflix

De volledige lijst.

Orange is the New Black is misschien wel één van de beste series op het verslavende Netflix. De show toont het leven van een vrouwengevangenis in de Verenigde Staten. Wie de reeks volgt, weet dat de kijker meer over het leven en de misdaden van de gevangenen te weten komt door middel van flashbacks. Niet van alle, meer wel al van een heleboel personages kennen we de reden waarom ze hun tijd uitzitten. Dit zijn alle veroordelingen op een rijtje:

1. Suzanne

Een volwassen Suzanne Warren, ook wel Crazy Eyes genoemd, ging op een dag naar het park om vrienden te maken. Ze ziet er een jongen die samen met zijn moeder vaak naar de supermarkt gaat waar zij werkt. Samen gaan ze naar haar huis om videospelletjes te spelen. Na een tijd wil de jongen weg, maar dat wil Suzanne niet en ze doet de deuren op slot. Hij probeert te ontsnappen via de brandladder en valt naar beneden, met de dood tot gevolg.

©Netflix
©Netflix


2. Poussey

Poussey Washington zit in de gevangenis omdat ze betrapt werd met wat weed op zak.

©Netflix
©Netflix


3. Maritza

Maritza Ramos maakte deel uit van een bende bedriegers die luxueuze auto’s stalen door middel van oude mannen in het zak te zetten. Tijdens haar eerste poging om een auto te stelen, valt ze door de mand.

©Netflix
©Netflix


(lees verder op de volgende pagina)