Emoties lopen hoog op in Temptation Island: “Het respect is gebroken, ik gooi hem weg”

Heftig kampvuur.

In aflevering 6 van gisterenavond op VIJF kregen de koppels tijdens het kampvuur nieuwe beelden te zien. Na zijn uitspattingen in aflevering 5 was het vooral Niels die moest vrezen. Hij liet zich helemaal gaan bij vrijgezel Parastoo. Het was niet moeilijk om te voorspellen dat zijn vriendin Rosanna heftig zou reageren en zo geschiedde.

Op de beelden zijn Parastoo en Niels heel close en doet hij zelfs haar slipje omlaag met zijn voet. “Niet normaal, wat hij doet. Mijn respect is verbroken. Ik ben er klaar mee. Ik gedraag me echt en dan doet dit echt pijn. Ik gooi hem weg. Ik heb ook wel een leuke jongen hier in huis.”

Na het kampvuur huilt Rosanna uit bij de andere dames: “We hadden godverdomme een toekomst met elkaar. Dan zit hij gewoon met zijn hand in de broek van een meisje dat hij niet eens kent. Het is uit. Ik ben single. Zullen we naar de mannen gaan?”, loopt ze toch wat snel van stapel.

Youtuber Kameraki Black zag de bui op voorhand al hangen voor Niels en maakte een leuke karaokevideo op de tonen van Shape of you van Ed Sheeran.

Video: Niels – Als Ze Dit Maar Niet Tonen!

(lees verder op de volgende pagina voor meer over de heftige zesde aflevering)