De 10 beste series van dit moment!

Deze moet je gewoon bekijken!

Sommige series blazen je meteen van je sokken en nemen je mee in een spannende wereld vol intriges, romances en misdaad. Wij lijsten voor jullie de 10 beste series van het moment op. Nestel je lekker in je zetel en laat je meeslepen in de spannende verhalen van deze 10 topseries!

1. Game of Thrones

Game of Thrones is nog steeds dé trending serie van het moment. De Amerikaanse fantasyreeks is gebaseerd op boeken van de schrijver George R.R. Martin. Het verhaal van Game of Thrones speelt zich af in een mystieke wereld waar adelijke families strijden om de macht in verschillende koninkrijken. Game of Thrones levert keer op keer seizoenen af die met een ongelooflijk succes onthaald worden.

game of thrones


2. House of Cards

De Amerikaanse televisiereeks House of Cards draait rond hoofdrolspeler Francis Underwood, een genadeloos politicus in Washington D.C. Francis is ambitieus, samen met zijn vrouw doet hij er alles aan om hogerop te geraken. Hun einddoel: het Witte Huis. Kevin Spacey kreeg al veel lof over zijn acteerprestaties als hoofdrolspeler.

house of cards


(lees verder op de volgende pagina)