Zoontje Lesley-Ann Poppe treedt nu al in de voetsporen van zijn mama

Show geven.

Hij is nog maar 6 maanden oud, het zoontje van Lesley-Ann Poppe (38) en haar verloofde Kevin Lebreton (29). Maar nu al werd de mama gecontacteerd door addmyberry, een Belgisch kledingmerk dat bekend is bij verschillende BV’s. Zo draagt James Cooke bijvoorbeeld vaak kleren van het merk.

[related-posts]

Binnenkort brengt addmyberry ook een kindercollectie op de markt en Gabriël werd gevraagd om één van hun gezichten te zijn. Lesley-Ann Poppe noemt zichzelf een fiere mama, door de eerste modellenopdracht van haar zoon. En het kan goed zijn dat er in de toekomst nog meer opdrachten voor de baby zullen volgen, want hoewel een fotoshoot met kinderen nogal onvoorspelbaar is, ging het met Gabriël allemaal zeer vlot.

“Supertalent”, zo beschrijft één van de medewerkers van addmyberry hem. “Hij heeft niet geweend en is een super happy kid.” Dat talent heeft hij overduidelijk van zijn mama, al ziet Lesley dat wat anders. “Dat is wel van de papa, hoor. Ik ben meer het lachende type, maar als het erop aankomt om meer show te hebben, dan is dat de papa.”

 


(bekijk op de volgende pagina hoe de fotoshoot verliep)