Wanneer kuste jij voor het eerst?

Deze knaap zal het zich nog járen geheugen!

Wellicht zal jij nu, net als ik, al diep in je memorie moeten graven om die allereerste kus voor de geest te halen. En dan spreken we over een tongzoen en niet over een vlugge kus op de wangen. Zelf kan ik er met alle moeite van de wereld geen leeftijd op kleven, maar ik herinner me nog wel duidelijk de eerste keer dat ik geslachtsgemeenschap had en hoe knullig dit allemaal verliep.

Maar goed, de tijden veranderen en vast staat dat de jeugd van vandaag veel eerder de puberteit ondergaat en bijgevolg ook vroeger ‘geslachtsrijp’ is. Maar ik neem aan dat de ervaringen en emoties nog precies hetzelfde zijn, zij het dan dat ze op jongere leeftijd plaatshebben.

[related-posts]

Bijgaand filmpje vind ik bijzonder schattig. Hoe oud zou de jonge Griffin zijn? 7, 8 jaar? Maar deze moderne knaap hanteert de al even moderne middelen om zijn gevoelens over zijn eerste kus te vereeuwigen. En hij doet dit op zo’n spontane en alleszeggende wijze, dat je niet anders kan dan met enige nostalgie mee opgaan in zijn verhaal:

Video kind beschrijft zijn eerste kus: