Verklapt Barack Obama hier het geslacht van Beyoncés tweeling?

Verspreking.

De geruchten gaan al even de ronde: Beyoncé zou in het ziekenhuis liggen om te bevallen. Wie weet, is ze zelfs al bevallen. Ten eerste heeft ze al een tijd niets meer op haar sociale media gepost, wat betekent dat het grote moment eraan komt of al geweest is. Ten tweede zijn zowel haar man Jay Z als dochter Blue Ivy gespot in een ziekenhuis bij Los Angeles. Andere geruchten zeggen dat de hele bovenste verdieping van dat ziekenhuis afgezet is. Ten derde zijn ook haar moeder en zus in de buurt gesignaleerd. Er is dus in ieder geval van alles gaande en voor ons buitenstaanders is het wachten op de goede afloop.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Dochters?

Hoeveel de pers ook op zoek gaat naar hints, om alle details te weten (de namen! de geslachten!) zullen we waarschijnlijk toch moeten wachten tot Queen Beyoncé zelf het heugelijke nieuws met de wereld deelt. Haar kennende zal dat via Instagram of Twitter zijn. Al zou het ons niet verbazen, moest ze ons plots op een andere manier verrassen. Met een totaal nieuw album bijvoorbeeld, opgedragen aan haar dochters. (We kunnen er maar op hopen.)

[related-posts]

Wacht eens even. Zeiden we nu dochters?! Ja, dat deden we. Er is immers een grote kans dat Beyoncé en Jay Z dochters verwachten. Dat is toch wat Barack Obama zei. Min of meer. Op sociale media postte hij een video als tribuut aan zijn vriend Jay Z – echte naam: Shawn Carter – om hem te feliciteren met zijn toelating tot The Singwriters Hall of Fame. En als je goed luistert, zou je kunnen afleiden dat Barack Obama weet dat Beyoncé twee meisjes zal krijgen.

(bekijk Obama’s verspreking op de volgende pagina)