Speel zelf voor jurylid van The Voice Kids!

Even je ogen sluiten en ondergaan…

Ook in Nederland kent de programmareeks van The Voice Kids bijzonder veel succes. Daar hebben ze inmiddels de derde reeks achter de rug en Marco Borsato is er één van de juryleden. Marco heeft het er kennelijk al even moeilijk mee als Koen Wauters bij ons om de kandidaten te beoordelen.

De charme én de populariteit van de tv-reeks zijn ongetwijfeld de Blind Auditions en wie een fan van het programma is, zal zelf ook al wel eens de ogen hebben gesloten om te toetsen of zijn/haar verbeelding wel klopt: welk gezicht/figuur zie ik bij deze stem?

[related-posts]

Toen ze déze stem hoorden, was de voltallige Nederlandse jury het vrij snel eens over de zangkwaliteiten van dit talent en draaiden alle zetels naar het podium toe. Wat dacht jij?

Video “Blind Auditions”:

“Dit is niet normaal!” liet Marco zich ontvallen en dat bleek het dus ook. Ayoub zong bij zijn Blind Audition het nummer “Jar Of Hearts” van Christina Perri. Hij koos uiteindelijk voor Marco Borsato als coach. En jawel, na een spannende finale werd Ayoub Maach ook dé winnaar van de editie 2014 van The Voice Kids in Nederland.

Achteraf beschouwd is het spijtig dat we de jongen niet zágen zingen tijdens zijn Blind Auditions. Daarom willen we je dit zeker niet onthouden:

Video “Sing-off”:

https://www.youtube.com/watch?v=6B7jYnrSUVc