Origineel festival voor hippe honden: Woofstock!

Voor dierenliefhebbers die houden van verkleedpartijen.

Als jij één van hen bent, stip dan alvast zondag 21 juni aan in je agenda. Woofstock 2015 in Eindhoven kondigt zich aan als een unieke dagtrip voor doggy’s en doglovers. Het festival is gratis toegankelijk. Om 10.00 uur ben je al welkom, en je kan tot 19.00 uur blijven.

woofstock


Het legendarische Woodstock-festival ligt al ver achter ons maar de 60’ers onder ons hebben er vermoedelijk de beste herinneringen aan. Woodstock was een muziekfestival dat van 15 tot en met 18 augustus 1969 gehouden werd in de Amerikaanse plaats Bethel, op een groot weiland van een melkveehouder. Tot zijn grote verbazing en die van de organisatoren kwamen er ruim 400.000 hippies op zijn weide postvatten. Het festival had als motto ‘3 Days of Peace & Music’ en hoewel de softdrugs en alcohol er vlot van de hand gingen, verliep alles in een vrolijke en vreedzame sfeer. Het festival betekende de doorbraak voor o.a. Joe Cocker en Santana.


Woodstock lag vooral aan de basis van de talrijke weidefestivals die naar dit voorbeeld op touw werden gezet. Het was een formule die danig aansloeg bij het jonge publiek. En dat doet het vandaag nog!

(lees verder op de volgende pagina)