Een onvoorstelbare vriendschap die je nog nooit hebt gezien!

Heerlijke vriendschap tussen Glenn en Buzz!

Glenn, een blinde jack russell, en Buzz, een stoere Amerikaanse stafford zijn wellicht al jaren onafscheidelijke vrienden, hoewel men dit tot vandaag niet kon achterhalen. Het duo, aan elkaar gekoppeld door een leiband, werd onlangs opgemerkt door autobestuurders die een Noord-Britse tunnel doorkruisten. Vermoedelijk werden ze er door hun baasje op die gevaarlijke plaats botweg achtergelaten.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse om het duo uit de tunnel te bevrijden en lieten de verdere zorgen over aan een asielcentrum. Daar stelde men vast dat Glenn blind was en dat zijn maatje Buzz zich ontzettend verweerde om te beletten dat hij van Glenn werd losgekoppeld. Bijgevolg bracht men ze wijselijk onder in dezelfde kooi. Het duo gaat ook samen uit eten en binnen de kortste keren leerde Buzz zijn metgezel zijn voederbakje onderscheiden van dit van Glenn.

De beide honden bleken zo dankbaar om de goede zorgen van de oppassers dat ze meteen hun nieuwe baasje(s) met knuffels en likjes overlaadden. Het asielcentrum heeft nu zèlf het opmerkelijke hondenduo geadopteerd!

https://www.youtube.com/watch?v=LbY33xnlpJ0