NSFW: Pitbull valt vrouw en beagle aan op straat na schermutseling

De schuld van de hond of niet? Dat is de vraag…

Toen Raphael Fortin samen met een vriendin op trip was in Boston voor een Coldplay concert, werden ze op straat opgeschrikt door geroep en getier. Gezien ze net een filmpje aan het maken waren, besloot Fortin de camera te richten op het gebeuren. Aan de overkant van de straat bleek namelijk een vrouw aangevallen te worden door een pitbull en even later moest ook haar kleine beagle eraan geloven.

Na het voorval beweerde de eigenaar van de pitbull dat het slachtoffer hem in het gezicht had geslagen, waardoor zijn hond zich defensief gedroeg en de hond van de vrouw aanviel. Hoewel er geen bewijs is dat dit klopt, kan het een aanleiding geweest zijn voor het tragische voorval. Heel wat omstanders kwamen echter wel de vrouw helpen en na wat trekken kregen ze de pitbull onder controle.

Volgens Fortin werd de vrouw door de politie naar het ziekenhuis gebracht. De beagle leek oké te zijn, maar was natuurlijk wel zwaar onder de indruk van het voorval. Helaas hebben pitbulls ook een slechte naam en staan ze gekend voor hun agressie, hoewel dit uit onderzoek niet echt terecht blijkt te zijn. We hopen alvast dat iedereen bekomen is van dit onaangenaam voorval!

https://youtu.be/u9VAbFJRpp8