Hij legde zijn zingende dochtertje vast, maar had zich niet aan zoiets schattigs verwacht!

Dit soort familiefilmpjes is gewoonweg onbetaalbaar!

Tijdens de opname van deze video was Josie, het muzikale meisje uit deze video, nog maar 23 maanden oud. Maar wat ontbreekt in jaren, maakt ze goed in zorgeloos enthousiasme en zangtalent. Je zou haar haast een geboren ster kunnen noemen. Dat kan je maar al te goed afleiden wanneer je ziet hoe het kleine meisje haar versie deelt van het populaire Amerikaanse kinderlied “Old MacDonald”. Met behulp van een speelgoedje zingt ze over de verschillende boerderij dieren en creëert ze de schattigste bijhorende geluidjes. Alsof de entertainmentwaarde van deze clip nog niet genoeg is, geeft ze ook nog een einde in petto die de kijkers zal doen smelten!

Net als haar vader, is ook het hele internet in de ban van diens schattige dochter, want in een mum van tijd werd het beeldmateriaal bijna zo’n 9 miljoen keer bekeken. Het is duidelijk dat het jonge kind al kan genieten van een zeer grote fanbasis. Hopelijk krijgen we nog veel te zien van dit schattige talentje en kan ze met een evengrote enthousiasme ook andere liedjes zingen.

Nieuwsgierig hoe toegewijd Josie zingt over katten, honden, eenden, etc.? Kijk dan snel naar dit hartverblijdende filmpje en deel het geluk vooral met vrienden en familie!

Video “Klein meisje zingt ‘Old MacDonald'”