ZIEN: deze vader haalt het grof geschut boven om de tand van zijn zoon te trekken

Boys and their toys.

Losse tanden uittrekken is meestal de rol van de vaders. Het zijn van die kleine moderne overgangsrituelen waar vaders hun nageslacht maar al te graag in begeleiden. De kinderen zijn misschien even bang, maar de papa’s weten dat ze daarna vooral trots zullen zijn op de plaats die vrijgekomen is voor een grote volwassen tand. En velen pakken het liefst zo creatief mogelijk aan.
Ik herinner me nog levendig hoe mijn vader een stukje touw aan mijn tand bevestigde en het andere uiteinde aan de klink van de deur knoopte. Daarna mocht ik zelf de deur dichtslaan. Het gaf vast en zeker een kick, maar stelde eigenlijk niets voor in vergelijking met het plan van deze papa die een piloot is met 13 jaar vliegervaring.

Video “Vader trekt de tand van zijn zoon uit…met een helikopter”:


Hij is niet de enige man die extreme middelen gebruikte om tanden te trekken. De vader op de volgende pagina klaart de klus met een heuse miniraket. Mama’s zijn verdacht afwezig in deze filmpjes. Doen vaders deze avonturen stiekem omdat ze niet willen tegengehouden worden door bezorgde moeders? Waarschijnlijk.

(Bekijk het avontuur met de raket op de volgende pagina)