Na 6 miskramen viert deze moeder haar zwangerschap met een adembenemende foto

Regenboogbaby.

De geboorte van Kevin en Jessica Mahoneys eerste kind, een zoon met de naam Corbin, zorgde voor weinig problemen. De weg naar een broertje of zusje voor Corbin daarentegen was een moeilijkere strijd. Jessica kreeg maar liefst zes miskramen voordat de ouders eindelijk weer positief nieuws mochten ontvangen en ze konden genieten van mama’s bolle buik. Om de mirakelbaby te vieren, vroeg het koppel aan fotografe JoAnn Marrero of zij een fotoshoot wilde maken.
Een kindje dat geboren wordt na een miskraam, wordt een regenboogbaby genoemd. Toen JoAnn Marrero het verhaal achter de bijzondere zwangerschap hoorde, was ze vastbesloten dat deze gebeurtenis een extraordinaire foto verdiende, met een echte regenboog.

Technisch gezien was de fotoshoot nogal ingewikkeld. Alles vond buiten plaats. Op de achtergrond werden verschillende gekleurde rookbommen geplaatst.
“Het was best explosief en zeer grappig!”, vertelde JoAnn aan HuffPost. “Eén voor één gingen de bommen af en met elke ontploffing zagen we het portet tot leven komen.”
Een gemakkelijke bevalling was de fotosessie niet. Iedereen moest hoesten van het stof dat daarnaast ook nog eens plekken achterliet op de kleren en in de haren en neusgaten kroop.
Gelukkig maakt het eindresultaat dat allemaal goed!
regenboogbaby

[related-posts]