2 kinderen doen wat geen volwassenen hen nadoen!

Een opmerkelijk dansact in India’s Got Talent!

Ik ben er altijd van uitgegaan dat overal ter wereld uitzonderlijk talentrijke mensen worden geboren, waarvan er tientallen nooit de kans krijgen om hun superieure aanleg te laten opmerken, laat staan te ontplooien. Waarom zie je nauwelijks zwarte renners in een wielerpeloton bijvoorbeeld?

Artiesten krijgen de jongste jaren meer kansen om zich aan de wereld te tonen. De sociale media en een kanaal als YouTube zijn een vrij podium voor jong en oud geworden. En uiteraard zijn er de talloze ‘talentenjachten’ op het visuele medium bij uitstek: de televisie! Ik heb mijn grootste respect voor wie de concepten bedacht voor shows die inmiddels wereldwijd door ontelbare tv-zenders werden overgenomen.

[related-posts]

“India’s Got Talent” is de jongste jaren een heus kijkcijferkanon. India, officieel de Republiek India, is een land in Zuid-Azië. Met 1.220.800.359 inwoners (!) is het na China het meest bevolkte land ter wereld. Daarvan kijkt bijna 70% dagelijks tv. Vanuit het niets zien miljoenen kijkers plots sublieme talenten opduiken en dit duo hoort ongetwijfeld in dit kransje thuis. Geen idee wie deze choreografie bedacht maar wat deze tieners doen, is zonder weerga. Dit is zonder meer ‘amazing’, héél straf! Ik bekeek het filmpje tot driemaal toe en dit danskoppel kan je op niet één foutje betrappen!

Video India’s Got Talent:

https://www.youtube.com/watch?v=fCMeqyYRyfc