Ziehier de beste manieren om slechte parkeerders een koekje van eigen deeg te geven

De passief-agressieve aanpak.

Het is een ras apart: de personen die er altijd in slagen om op de vervelendste manieren te parkeren. Oké, we begrijpen heus wel dat het niet gemakkelijk is om een goede parkeerplaats te vinden. En weet je hoe wij dat weten? OMDAT HET VOOR ONS OOK F*CKING MOEILIJK IS.
Maar we moeten rustig blijven. In- en uitademen. Ons niet laten meeslepen door zo’n asociaal gedrag. Uit ervaring weten we immers dat het enkel nadelig is voor ons als we ons laten meeslepen door ons wraakzuchtige gevoel. Het is bijvoorbeeld geen goed plan om met een scherp punt van je autosleutel op de wagen van de slechte parkeerder te schrijven wat je werkelijk van hem of haar denkt. Waarschijnlijk krijg jij dan een boete van de politie voor de aangerichte blikschade. (Het is zeer oneerlijk, dat weten we, maar zo werkt het nu eenmaal.) Nee nee nee. Je pakt het beter op deze manieren aan:

1. Zet hun pronkstuk op een verhoogje


2. Parkeer, indien mogelijk, nog slechter3. Geef hen wat oefeningen om binnen de lijnen te blijven

De stakkers kunnen het ook niet helpen dat ze moeite hebben met enkele basisvaardigheden die anderen in de kleuterschool geleerd hebben.(lees verder op de volgende pagina)