Tiener besluit om onweer te filmen, maar stond beter niet buiten!

Je zou denken dat mensen dit ondertussen wel weten…

De natuur heeft heel wat te bieden, zowel goede als slechte dingen. In de zomer wordt dit snel duidelijk wanneer de eerste muggen het huis binnenvliegen. Maar de schommelingen in temperaturen brengen niet alleen gevleugelde insecten met zich mee, maar ook extremere weersomstandigheden. Onweer is dan ook geen ongewoon iets tijdens de zomermaanden en elk jaar opnieuw zijn er weer een selectie aan mensen die zich geroepen voelen om zichzelf in gevaar te brengen om dit vast te kunnen leggen.

De 16 jarige Ethan Riozzi-Bodine is één van deze mensen en besloot tijdens een fietstocht een schuilplaats te zoeken voor de stortende regen. Toch was hij verleid om een filmpje te maken voor zijn sociale media en begon hij het wilde weer vast te leggen met zijn smartphone. Hoewel de bedoeling was om bliksemschichten vast te leggen boven de oceaan, kreeg hij meer dan hetgeen waarop hij gerekend had.

Op enkele meters van de tiener sloeg er namelijk een bliksemschicht in die de jongen volledig verrast. Hoewel hij ongelofelijk dicht stond, had hij het geluk dat hij deels nog op zijn fiets zat. Omdat de fiets voorzien is van rubberen banden kwam, en hij dus niet volledig in connectie stond met de grond, kwam hij er gelukkig zonder schrammetje vanaf. Hopelijk begrijpt de jonge knaap nu waarom hij dit beter geen tweede keer doet.

Video “Bliksem slaagt in naast tiener”