Mensen beschrijven hun dronken alter ego

Een heel andere persoonlijkheid.

Drank verandert een mens. Het stilste muurbloempje kan plots de grootste tafeldanser worden. Na de juiste hoeveelheid tequila, wodka of ander bedwelmend spraakwater bestaat de kans dat je een totaal andere persoon wordt: je dronken alter ego. En jouw dronken zelf staat totaal anders in het leven dan jij.

Hij of zij is soms iemand waar je naar opkijkt, iemand opgewekter en uitgelatener, misschien zelfs slimmer. Hij of zij kan natuurlijk ook net het tegendeel van al die eigenschappen zijn. Want soms doet dat dronken alter ego plots zaken waar je echt niet mee naar buiten kunt komen. Op Reddit beschreven enkele mensen heel eerlijk hun dronken alter ego.

1. Mijn dronken ik

Ik ontmoette mijn dronken ik voor het eerst toen ik 24 jaar oud was. Ik bedoel, ik had hem wel al eens gezien, maar nog nooit formeel ontmoet. Ik herinner me het moment waarop we beste vrienden werden. Het was op een vakantie in Cancun en ik werd op een morgen wakker na een lange nacht feesten. Ik vond vier flessen water en een fles Jack Daniels liefdevol naast mijn hotelbed liggen met een notitie, “Slaap lekker, kampioen”. In een verschrikkelijk handschrift was het getekend “dronken ik”.
Tot op deze dag, zijn mijn dronken alter ego en ik beste vrienden. Hij slaapt natuurlijk af en toe met mijn vrouw, maar tja…daar zijn vrienden voor, zeker?

Via giphy.com

2. Tequila Kim

Ze is vriendelijk, houdt van dansen (meestal te dicht bij andere mensen), is hilarisch, en ze heeft over het algemeen een leuke tijd.
Mijn vrienden prefereren haar.
Ze zal zich aanbieden als president voor de volgende verkiezing.
Tequila Kim 2020!

Via giphy.com

(lees verder op de volgende pagina)