Man ontmoet vrouw waar hij lang geleden verliefd op was en…

Wat is een goede partner?

De kans is groot dat jonge vrouwen vooral op knappe en grappige mannen vallen van ongeveer dezelfde leeftijd. Maar als diezelfde vrouwen ouder worden, dan gaan ze mannen die verstandig, begripvol en verantwoordelijk zijn, aantrekkelijker vinden. Zo gaat dat nu eenmaal in het leven. Mensen veranderen en verleggen hun prioriteiten naarmate ze volwassener worden.

geldToch zullen er ook altijd vrouwen blijven bestaan die een man kiezen omwille van andere kwaliteiten: bijvoorbeeld zijn status en afkomst. Welke job heeft hij en nog belangrijker: hoeveel geld komt binnen elke maand? Zo ook bij dit verhaal van Kristel. Tien jaar geleden ontmoette ze David, die stapelverliefd op haar was.

De twee twintigers hadden een prille relatie en na enkele maanden vroeg David of Kristel niet bij hem wou intrekken. Maar Kristel, de dochter van een stinkendrijke papa, weigerde en zei dat David te weinig geld verdiende en dat hij niet zou kunnen voorzien in haar hoge levensstandaard. De relatie werd verbroken en alle contact verdween.


(lees verder op de volgende pagina)