GENANT: Julie van MNM krijgt onverwacht aanzoek op marathonradio

Liefde op het eerste gezicht.

Vandaag loopt MNM’s Marathonradio af. Voor de studenten is dat leuk en triest nieuws tegelijkertijd. Leuk, want als de marathonradio er bijna opzit, betekent het ook dat het einde van de examens in zicht is. Sommige gelukzakken zijn misschien zelfs al klaar. Triest, want de keerzijde van de medaille is dat we weer een heel jaar zullen moeten wachten totdat het weer zover is. Wat zullen we nu met ons leven doen? 24 op 24 uur radio, met zotte dozen Peter Van de Veire, Julie van den Steen en Sander Gillis, zoiets raak je nooit beu.

[related-posts]

Vooral de liefde tussen de luisteraars en Julie Van den Steen was groot. De aanstekelijke en aanhoudende slappe lach van de jonge presentatrice veroverde vele harten. En ook het hart van Julie werd gewonnen. Door Nele bijvoorbeeld, een ontwapenende en ietwat zatte dame uit Antwerpen. “Ik zou verliefd op jou kunnen worden Nele”, bekent Julie plots uit het niets tijdens hun amusante gesprek. (Lap, daar gaan onze kansen.)

VIDEO: De hilarische conversatie tussen Julie en Nele

Bij een andere luisteraar was de liefde van Julie minder (of eigenlijk helemaal niet) aanwezig. Al had hij dat zelf iets te laat door. Want hij haalde alles uit de kast om haar van zijn verknochtheid te overtuigen met een onverwacht en verrassend aanzoek.

(lees verder op de volgende pagina om het plotselinge aanzoek te zien)