Gênant: Franse weervrouw beledigt Hollywood acteur Jonah Hill live op TV

Van gênante momenten gesproken!

Tijdens een rondtoer in Frankrijk werd acteur Jonah Hill, bekend van o.a. 21 Jump Street, Django Unchained en recente animatiefilm Sausage Party, uitgenodigd tijdens een Franse praatshow genaamd Le Grand Journal. Tijdens het interview liep het echter volledig fout wanneer weerpresentatrice Ornella Fleury deel wou uitmaken van het interview door een grap te vertellen die, om het zacht uit te drukken, in slechte smaak viel.

De presentatrice verklaarde in haar gefaalde poging tot humor hoe ze een seksuele fantasie had waarin ze samen met Hill een slaapkamer deelde, hem zou vragen om collega’s en vrienden Brad Pitt en Leonardo DiCaprio uit te nodigen en hem dan zou vragen de kamer te verlaten. De misplaatste opmerking kreeg het publiek aan het lachen, maar de Hollywood-ster was minder onder de indruk en reageerde sarcastisch “Ik ben blij dat ik naar deze show ben gekomen om belachelijk gemaakt te worden door een lokale presentatrice.”

Daar was de kous echter niet af, want Jonah Hill besloot alle andere interviews in Frankrijk af te zeggen vanwege het incident. Ornella Fleury heeft op haar beurt een video gedeeld waarin ze haar excuses aan probeert te bieden met een zwak praatje over hoe ze hem na het zien van zijn films zag als een vriend. Het kan niet gênanter worden…