Will Smith is niet tevreden met introductie gastheer, dan doet hij het ondenkbare!

Zou jij dit verwachten van zo’n grote filmster?

Will Smith staat al sinds het eerste seizoen van The Fresh Prince of Bel-Air ononderbroken in de spotlight. De muzikant die zichzelf omtoverde tot een heuse TV-ster kreeg al snel zeer veel goede kritiek over het humoristisch programma waarin hij onvergetelijke acteerprestaties en hilarische grappen perfect met elkaar combineert. Niet alleen werd hij genomineerd voor en won hij tal van awards vanuit de filmindustrie, ook zijn muziekcarrière is er een om U tegen te zeggen. Met zo’n 9 albums op zijn naam, waarvan 5 met jeugdvriend DJ Jazzy Jeff, werd hij ook een vaste waarde in de muziekwereld.

Omdat hij nu ook deel uitmaakt van de grootste zomerfilm, Suicide Squad, krijgt Will ook de kans om de film voor te stellen op heel wat locaties rond Amerika. Natuurlijk kunnen daar geen Late Night Shows aan ontbreken, sinds deze enorm populair zijn bij het grote publiek en de ideale plaats om je laatste werk te promoten. The Tonight Show met Jimmy Fallon kan zelfs wel eens de populairste zijn van het moment, dus ook daar daagde de acteur op voor een interview.

Er gebeurde echter iets uniek: de acteur kreeg een introductie van de gastheer, maar dacht dat deze niet groot genoeg was. Het publiek weet dan ook niet goed wat ze moeten verwachten van de komiek nadat hij terug van het podium verdwijnt en vraagt om opnieuw op te komen. Tot ieders verrassing komt hij het podium opgerold in een grote opblaasbare bal die van de ene naar de andere kant rolt, tot aan het publiek. Wat een entree! Of toch niet echt?

Smith heeft toch zijn twijfels over zijn tweede poging en vraagt dan ook voor een derde. De presentator geeft hem de kans om dit te doen en die benut hij maar al te goed. Maar ook na deze try-out is de zelfgemaakte Hollywood ster niet laaiend enthousiast. Dan maar een vierde keer? Natuurlijk, en hoe! Bekijk het hier:

Video “Will Smith krijgt 4 introducties”