Waarom je moet oppassen met de bruisballen van LUSH

Bubblegum-meisje.

Weet je nog hoe het kauwgommeisje uit ‘Sjakie en de chocoladefabriek’ helemaal paars kleurt na het eten van een slechte kauwgom? De 26-jarige Abi Shenton uit Groot-Brittanië weet nu hoe dat voelt.

Abi dacht dat ze een roos stuk zeep had gekocht bij LUSH, maar nadat ze uit bad kwam, zag heel haar lichaam fluorescerend roze. Ze stuurde een twitterbericht naar LUSH waarin ze vroeg of dat normaal was.

abbie meisje roos LUSH


LUSH stuurde terug dat het absoluut niet normaal was en vroeg Abi welk product ze gebruikt had. Het “stuk zeep” waar Abi zich helemaal mee ingesmeerd had, was blijkbaar de bruisbal ‘Beautiful Razzle Dazzle’. Het volstaat om een klein stukje van de bruisbal af te breken en in het water te gooien om heel het bad roos te kleuren.

Gelukkig werkt een vriendin van Abi bij LUSH. Zij maakte een mengsel van citroen, olijfolie en zoutkorrels om het kleurtje eraf te schrapen, waardoor Abi drie dagen en veel douches later eindelijk weer haar normale huidskleur terughad. Onthou in ieder geval deze wijze raad: bruisballen dienen niet om je mee te wassen. Anders bestaat de kans dat je erbij loopt als een kauwgumbal.