Vrouw vraagt nieuwe borsten aan haar man en die antwoordt dit!

Hoe gemeen!

Een getrouwd koppel veertigers zit ‘s avonds gezellig thuis als de vrouw net uit de douche komt. Haar man zit voor televisie naar een voetbalwedstrijd te kijken. De vrouw gaat ostentatief voor hem staan, bekijkt zichzelf van top tot teen en neemt haar borsten vast. De man vraagt aarzelend wat er scheelt.

Toiletpapier 2“Vind je niet dat mijn borsten te klein zijn? Ik zou graag toch een maatje meer hebben”, zegt de vrouw. “Maar neen”, antwoordt de man. “Ze zijn goed zoals ze zijn, ik heb er toch nooit eerder een opmerking over gemaakt.” De vrouw lijkt gerustgesteld door de opmerking van haar echtgenoot, maar draait zich toch weer om en zegt: “Ben je heel zeker, of doe je dat alleen om mij gerust te stellen? Ik wil eventueel wel nieuwe borsten.” De man antwoordt: “Ik ben heel zeker. Een operatie is niet nodig, maar je kan wel eens de truc met het toiletpapier proberen.”

[related-posts]

“De truc met het toiletpapier?”, vraagt de vrouw zich hardop af. “Ja, toiletpapier”, reageert de man. “Als je elke dag 30 seconden met toiletpapier tussen je borsten wrijft, dan zullen ze over een jaar een cupmaat gegroeid zijn.” De vrouw is verbaasd: “Geloof je dat nu zelf?” Waarop de man reageert: “Voor je achterwerk heeft het toch gewerkt.” Hij herstelt zich echter vlug: “Nee hoor schatje, je bent goed zoals je bent.”