Vader en zoon lopen voorbij condooms in winkel en dan vraagt het jongetje…

Hilarisch!

condoom5Een vader is met zijn 7-jarig zoontje aan het wandel in de supermarkt. Plots komen ze voorbij een rekje condooms en Kamiel vraagt aan zijn vader waarvoor die rare dingen nodig zijn. “Dat zijn condooms. Mannen gebruiken ze om veilig seks te hebben”, is de vader eerlijk. Hij hoopt er daarmee vanaf te zijn, maar het jongetje geeft nog niet op.

“Ahja, condooms en seks, daar hebben we het op school al eens over gehad”, zegt Kamiel. Hij grijpt vervolgens naar een pakje en vraagt: “Papa, waarom zitten er hier drie in?” “Wel”, zegt de vader, “dat is voor de jongens van de hogeschool, ééntje voor vrijdag, zaterdag en zondag.” Het jongetje zet door en blijft nieuwsgierig: “En waarom hier zes papa?” De vader is opnieuw creatief en antwoordt: “Voor de jongens van de universiteiten, twee op vrijdag, twee op zaterdag en twee op zondag.”

“Wow! Kijk hier papa”, zegt Kamiel, “een verpakking van twaalf! Voor wie zouden die zijn?” De vader is eerlijk en reageert: “Dat is voor de getrouwde mannen en papa’s: ééntje voor januari, ééntje voor februari, ééntje voor maart, …”