De ultieme Philippe Geubels compilatie

Nederland is weg van ‘onze’ Philippe!

Wat Urbanus destijds betekende voor de Nederlanders is nu de naam Philippe Geubels. De komiek is er momenteel razend populair. In eigen land lijkt hij al een halve eeuw onderweg, maar zò lang geleden startte zijn carrière ook weer niet. Het is nog ‘maar’ 8 jaar geleden dat Philippe Geubels bij het grote publiek bekend werd toen hij in 2007 deelnam aan de Comedy Casino Cup, een programma van televisiezender Canvas. In de finale van deze wedstrijd verloor hij nipt van Xander De Rycke.

Philippe was toen 26 jaar en op 15 april a.s. wordt hij 34. In al die tijd beleefde de standup-comedian ontegensprekelijk 7 vette jaren en ging het heel erg hard voor de ex-bakker, -beenhouwer en -rekkenvuller. Wie zijn biografie naleest, kan alleen maar zijn bewondering uiten voor wat de man realiseerde.

Sinds enkele jaren kreeg hij ook vaste voet boven de moerdijk en de jongste tijd dragen onze noorderburen ‘onze’ Philippe op handen. Niet alleen zijn zaalshows en tv-bijdragen zijn in Nederland onweerstaanbare toppers, ook op internet telt Geubels ontelbare volgers.

[related-posts]

Om maar één voorbeeld te geven van zijn populariteit: sinds gisteren, 26 maart, publiceerde de Nederlandse internetsite dumpert.nl een item onder de hoofding ‘De Ultieme Philippe Geubels Compilatie’. Onwaarschijnlijk maar waar: we zijn niet eens 24 uur verder en de teller staat al op bijna 300.000 views!

Je kan het lachen niet laten als je deze bundeling van Geubels’ humor bekijkt. Echt wel een pauzemoment van bijna een kwartier om ronduit van te genieten!

https://www.youtube.com/watch?v=zk7CptUsJfg