Snoop Dogg vs Max Verstappen in een racewedstrijd, wie haalt het?

Battle of Giants.

snoop-doggSnoop Dogg, pseudoniem van Calvin Cordozar Broadus Jr. is een mega populaire Amerikaanse zanger en acteur die al sinds 1992 meedraait op het hoogste niveau. In 2003 ontsnapte hij aan de dood na een schietpartij in Los Angeles. Door de dalende populariteit van gangstarap moest Snoop Dogg (44) andere accenten gaan leggen in zijn muziek, maar hij behoort nog steeds tot de allergrootsten op aarde in zijn genre.

Max Verstappen (18) is een autocoureur met de dubbele Nederlands-Belgische nationaliteit, maar hij rijdt wel onder de Nederlandse vlag. Op een leeftijd van 17 jaar en 166 dagen werd hij de jongste debutant aller tijden binnen de Formule 1. Op 15 mei 2016 won Max de GP Van Spanje. Hiermee was hij op een leeftijd van 18 jaar en 228 dagen de jongste leider in een GP, jongste coureur op het podium en jongste winnaar van een GP ooit.

Maar genoeg achtergrondinformatie, als de 44-jarige Snoop Dogg en de 18-jarige Max Verstappen het tegen elkaar zouden opnemen in een race, als dat nu zou gaan van lopen, fietsen tot autoracen, wie zou het dan halen? Snoop Dogg uiteraard, want die is rapper 🙂

zodroogpatat