Moeder vermoedt dat zoon bed deelt met sexy kotgenote en dan…

Die slimme mama’s toch!

Een moeder gaat op bezoek bij haar studerende zoon Kevin, die een kot deelt met een meisje. Voor het eerst ziet ze de kamergenote van Kevin. Het valt haar meteen op hoe knap deze jongedame is. Ze kan zich nauwelijks voorstellen dat Kevin niet voor haar charmes zou vallen en ze probeert tijdens het avondeten een paar lijntjes uit te gooien. Kevin reageert gevat en zegt: “Mama, ik weet dat je denkt dat er misschien iets meer is tussen Amy en mij, maar dat is niet waar. We zijn alleen maar kamergenoten.”

Bed opgemaaktEen week later merkt kamergenote Amy op dat het zilveren dienblad verdwenen is, dat wordt gebruikt als mensen op bezoek komen. “Weet jij waar het is Kevin? Sinds je moeder hier is geweest, heb ik het nergens meer gezien.” Kevin helpt zoeken, maar kan het ook nergens vinden. Hij besluit daarop een sms’je te sturen naar zijn moeder: “Mama, ik zeg niet dat je het dienblad meegenomen hebt, maar sinds jij hier was, kunnen we het nergens meer vinden.”

[related-posts]

De moeder stuurt vrij snel een berichtje terug: “Kevin, ik zeg niet dat je met je kamergenote slaapt, feit is wel dat als ze in haar eigen bed zou slapen, ze het allang gevonden zou hebben. Het dienblad ligt onder haar hoofdkussen! Groetjes, mama”