Moeder en dochter nemen revanche voor mannenpraat vader en zoon

Dat hadden de mannen niet meer verwacht!

Kies voor een stijlvolle kersttrui en hou de rest van je outfit rustig, anders lijk je net iets te veel op de kerstdecoratie.

Een gezin van vier zit aan tafel. Plots vraagt de zoon aan zijn vader: “Papa, hoeveel verschillende soorten vrouwenborsten zijn er eigenlijk?” De vader is een beetje verrast, maar antwoordt dan toch: “Drie soorten. Als een vrouw in de 20 en 30 is, dan zijn ze als meloenen, rond en zacht. Vanaf haar 40ste worden het peren. Eens de 60 voorbij, dan lijken ze op ajuinen.” “Hoezo op ajuinen?”, is de logische reactie van de zoon. “Wel jongen, als je ze ziet, dan moet je ervan huilen”, zegt de vader.

De moeder en dochter zijn geschrokken van deze praat en de dochter vraagt aan haar mama: “Hoeveel soorten piemels bestaan er?” De mama ziet haar kans schoon en begint te vertellen. “Wel meisje, als een man in de 20 en 30 is, dan is ie als een eik, groot en hard. Vanaf zijn 40ste lijkt de piemel meer op een berk, flexibel, maar wel nog altijd betrouwbaar. Eens de 60 voorbij, dan is ie als een kerstboom.” “Een kerstboom?”, vraagt de dochter luidop en verbaasd. “Ja meisje, de boom is dood en de ballen dienen enkel nog als decoratie.”