Man vraagt vrouwelijke dokter om naar zijn edele delen te kijken en dan…

Beroepsgeheim is een kunst.

Een man met een kathedraal van een lichaam komt bij de dokter. De vrouwelijke arts roept hem binnen en vraagt wat er scheelt. “Wel dokter, ik zit met een probleem dat een beetje onhandig is om uit te leggen en zeker tegen een vrouwelijke dokter”, zegt de man.

buikspieren“Daar moet u niet mee inzitten. Alles blijft tussen deze vier muren”, is het antwoord van de dokteres. “Ik train veel, zit dagelijks in de fitness, doe kickboksen, maar in tegenstelling tot mijn lichaam, is mijn geslachtsdeel niet zo indrukwekkend. Ik hoop dat u niet zal lachen”, wringt de patiënt zich nog eens in bochten. “Zoals ik al zei, geen probleem meneer en ik zal zeker niet lachen”, stelt de vrouw hem opnieuw gerust.

De man laat zijn broek zakken en de vrouwelijke dokter krijgt een goed zicht op zijn gespierde lichaam en kleine geslachtsorgaan. Ze kan toch een kleine glimlach niet onderdrukken en dat is de man natuurlijk opgevallen. “Excuseer meneer, dat was een eerste reactie. Neem het positief op, want het betekent dat uw lichaam in extreem goede conditie verkeert. Het contrast is gewoon zo groot”, geeft de dokter een uitleg voor haar ongepaste reactie.

“Maar ok, zeg nu maar gewoon wat er scheelt”, gaat de dokteres verder. “Ik heb er gisteren met kickboksen een trap tegen kregen en het is gezwollen”, zegt de man. De vrouw kan haar lach niet meer inhouden, proest het uit en verlaat de kamer.