Leonardo DiCaprio ziet een collega acteur op straat, wat hij dan doet verraste zelfs de paparrazi

Iedereen wordt groot, maar niet iedereen wordt volwassen

Leonardo DiCaprio staat al van kinds af op de planken en begon, zoals vele acteurs dat doen, met reclames en educatieve video’s. Over de jaren heen ging het immers beter en beter en kreeg hij rollen in talloze series en films en ook de awards stapelden zich op. Het valt dan ook niet te ontkennen dat de acteur één van de grootste is die ooit geweest is.

Maar ondanks hij ondertussen al 43 jaar is, heeft de acteur zijn kinds gedrag gelukkig nog niet kwijtgespeeld. Niet dat dit ongewoon is voor acteurs, gezien ze in een zeer creatieve business zitten. Maar in vergelijking met andere bekendheden die zichzelf veel te serieus nemen, schaamt Leo zich niet om af en toe eens een grapje uit te halen. Zelfs niet op straat, zo blijkt!

Wanneer paparazzi hun ogen hadden op acteur Jonah Hill, die stond te wachten aan een restaurant, merkten ze DiCaprio en diens maten op wat verder in de straat. Tot iedereens verwondering echter nam de Hollywoodster een sprintje naar collega en vriend Jonah Hill en deed hij zichzelf voor als een dolgeslagen fan. Hoewel Hill even mee was met de grap, zag hij op zijn beurt al snel wat er aan de hand was. De knuffel die daarop volgde zei voldoende.

Video “Leonardo DiCaprio neemt Jonah Hill beet”

https://youtu.be/OGG4YktdQhc