LACHEN: kinderen van BBC-expert stelen de show tijdens live interview

Blijf kijken, want het wordt beter met de seconde.

Van thuis uit werken kan gemakkelijk zijn. Zo zit ik misschien, terwijl ik dit artikel vanuit mijn zetel schrijf, in mijn pyjama een glas rode wijn te drinken en mijn nagels te lakken. Niemand kan het weten. (Het is trouwens ook niet waar. Ik draag geen nagellak en er zit geen rode, maar witte wijn in mijn glas.) In andere jobs kan het best riskant zijn om van thuis uit je werk te doen. Dat ondervond professor Robert E. Kelly aan den lijve toen hij een live-interview gaf aan de BBC. Tijdens het journaal moest de Zuid-Korea-expert het corruptieschandaal in het land uitleggen.
Alles leek goed te gaan, tot een dansende kleuter en een rollende peuter de serieuze aangelegenheid kwamen verstoren. De professor en de presentator probeerden verder te doen alsof er niets gebeurde, maar dat wordt best moeilijk wanneer op het einde de moeder (of de kinderoppas?) de situatie probeert te redden en alles net nog meer uit de hand loopt.
Ik ben er zeker van dat de heer Kelly wel wilde opstaan om de kinderen weer naar buiten te begeleiden, maar dat het onmogelijk was omdat hij onder zijn kostuumvest slechts een onderbroek aanhad. Wedden?

Video “Interview wordt verstoord door argeloze kinderen “:


[related-posts]

Deze twee pagadders waren trouwens niet de enige jongelingen die deze week de boel op stelden zetten tijdens live-televisie. Er was ook nog het jongetje dat hyperkinetisch in beeld kwam gelopen tijdens een weerbericht en plots eigenhandig een storm ontketende door zonder enige vorm van gêne scheten te laten richting de weerman.
“WAT deed hij?!”, denk je nu waarschijnlijk. Exact wat je ik vertelde, maar dan 1000x grappiger. Kijk gewoon zelf als je me niet gelooft.

(Ga naar de volgende pagina om het hilarische fragment met je eigen ogen te zien)