Koppel ontmoet aliens en gaat in op hun voorstel tot seks en dan…

Wat een verrassing!

seks1Daniel en zijn vrouw Laura liggen op een avond samen op de zetel als plots enorme lichtstralen in de living vallen. Ze gaan naar kijken en zien tot hun eigen grote verbazing een ruimteschip. Twee aliens komen naar buiten en spreken het koppel vriendelijk aan. Na een tijdje vragen de aliens om seks te hebben. Daniel en Laura weten niet goed wat doen, maar besluiten op het voorstel in te gaan, omdat het een éénmalige en unieke kans is.

Laura gaat met een alien naar haar slaapkamer en die toont haar zijn penis, die slechts 5 cm lang is en 1 cm dik. “Oei, dat is toch een beetje klein, vind je niet?”, vraagt Laura. De alien begint aan zijn oor te draaien en de penis groeit tot 20 cm. “Geweldig! Kan ie ook nog een beetje dikker?”, zegt Laura. De alien draait opnieuw aan zijn oor en de omtrek groeit enorm. Laura is erg tevreden en ze hebben zalige seks.

De volgende ochtend, nadat de aliens zijn vertrokken, delen Laura en Daniel hun ervaringen. Daniel klaagt over enorme pijn aan zijn hoofd. “Wat is er aan de hand liefje?”, is Laura bezorgd. “Wel, die vrouwelijke alien heeft de hele tijd aan mijn oren liggen draaien tijdens de seks en ik voel het nog steeds.”