Koppel keert steeds terug naar seksuoloog om liefde te bedrijven en dan…

Weer een sessie erbij…

relatie bed seksEen koppel stapt naar de seksuoloog met de vraag of de dokter eens wil kijken terwijl ze seks hebben, want ze zouden met enkele probleempjes zitten. Na een halfuurtje is het koppeltje gestopt en zegt de seksuoloog: “Jullie zijn allebei klaar gekomen, ik denk dat alle instrumenten werken. Dus ik zie niet echt een probleem. Jammer genoeg moet ik jullie wel 54 euro aanrekenen. Maar het voornaamste is dat jullie gezond zijn.”

Amper een week later staat het koppeltje daar weer. Met de vraag of de seksuoloog toch nog eens wil kijken. Dat verhaal herhaalt zich ook nog een derde en vierde keer tot de seksuoloog het niet meer begrijpt. “Wat is jullie probleem eigenlijk?”, vraagt hij toch lichtjes geïrriteerd.

“Wel”, zegt de man, “wij zijn allebei getrouwd, maar niet met elkaar. Als we een hotelkamer willen huren kost dat minstens 65 euro en de bed & breakfast op de hoek kost 72 euro per nacht. Bij jou is het maar 54 euro en daar krijgen we ook nog eens 42 euro van terug van de ziekenkas, dusja…”