ZIEN: Kerel fopt zijn beste vriend met “pil tegen pikant eten”

Poets bakken.

Als je vrienden goed tegen pikant eten kunnen en jij niet, kan dat nogal oneerlijk aanvoelen. Zij kunnen bij wijze van spreke pikante salsasaus binnenspelen alsof er geen verschil is met bolognaisesaus terwijl jij al zit te puffen en te zweten bij een druppeltje Tabasco. En natuurlijk is dat het perfecte excuus voor vrienden om grappen met je uit te halen.

Vraag maar aan Link, van het duo Rhett & Link. Ze zijn twee “internetainers” zoals ze zichzelf noemen, wat betekent dat ze virale video’s, series, liedjes en shows maken om via het internet te verspreiden. In hun ochtendshow Good Mythical Morning proefden Rhett & Link in het verleden al pikant eten. Al waren ze niet allebei even enthousiast. Want terwijl Rhett best goed tegen pikant eten kan, staat Links mond meteen in vuur en vlam.

 

Het bracht Rhett en de crew op een idee. Wat als ze Link eens wijsmaakten dat er een pil bestaat waardoor de pikante smaak van het eten verdwijnt. Een dikke leugen natuurlijk. In realiteit zal het duo gewoon vitaminepillen voor kinderen inslikken. Ze hebben best wat moeite gedaan om de practical joke geloofwaardig te maken. Zo maakten ze een hele website over de pil en werd er zelfs fake reclame op het internet geplaatst, net zoals video’s van andere mensen die de pil probeerden. Trapt Link erin?

[related-posts](bekijk de video op de volgende pagina)