Justin Bieber nog altijd het onderwerp van spot

Wat je met Photoshop niet allemaal vermag!

Zijn poses voor Calvin Klein zal Justin Bieber nog wel een poos blijven achtervolgen. Het aantal ironische commentaren, spotprenten en -filmpjes die de wereld rondgaan is niet meer bij te houden.

Maar intussen is men er nog altijd niet achter of de foto’s wel waarheidsgetrouw werden weergegeven. Lachebekken en pc-freaks fantaseren er maar op los en dan gaat dit in de eerste plaats over de inhoud van zijn slip. Justin’s manager en advocaten hebben geen verweer, want wordt vandaag de ene spotprent via de sociale media verboden, duikt morgen alweer een andere op.

[related-posts]

Er circuleren getrukeerde naaktfoto’s van Justin -zowel met monsterlul als met babypiemeltje- maar laten wij het enigszins deftig houden. Hier is zo’n filmpje dat op YouTube nog overeind bleef:

Video Justin Bieber:

[related-posts]

Nog niet gaan lopen, want nu wordt het pas echt grappig! De Italiaanse kunstfotografe Cristina Guggeri kan niet alleen met haar camera goed overweg, maar heeft inmiddels ook de mogelijkheden van Photoshop ontdekt. Onder het motto ‘Iederéén moet toch zijn behoefte doen!’ lanceerde ze vorige maand een reeks poses van de meest bekende wereldleiders die zich in hun kleinste kamer terugtrekken om ‘op hun gemak’ te doen wat wij allemaal doen. En vreemd genoeg slaagde tot vandaag niet één van deze machtige mensen erin om dit item van YouTube te laten verdwijnen.

Video “op het gemak”: