Hilarisch: vrouwen vs mannen in de douche

Leunt dit filmpje tegen de waarheid aan?

Waar ‘onderzoekers’ zich zoal mee bezighouden! Het douchegedrag van mannen en vrouwen bijvoorbeeld. Hèhè!… Uit een recent Brits onderzoek blijkt dat beide geslachten tegenwoordig niet meer elke dag een stortbad nemen, terwijl dat 5 jaar geleden nog wel het geval was. Het merendeel doet dit uit economische overwegingen -de crisis, weet je wel!- een minderheid van de ondervraagden beweert er geen tijd meer voor te hebben. De gemiddelde Brit staat 3 op de 7 dagen onder de douche, tijdens de zomermaanden wordt dat 4 à 5 keer per week.

Hoewel samen douchen best plezant is, blijkt slechts 1 op de 45 koppels dit ook daadwerkelijk te doen. Sterker nog: de meeste vrouwen houden hun douchegerief strikt gescheiden van de toiletartikelen van hun partner. 1 op de 5 samenwonende koppels heeft tegenwoordig ook 2 aparte lavabo’s in de badkamer. En zelfs een derde wasbekken (voor de kinderen) is een opkomende trend, wanneer het om de inrichting van de badkamer gaat.

En de vraag die nu vanzelf bij je opkomt: hoeveel tijd besteedt een vrouw aan een douchebeurt in vergelijking met het mannelijke geslacht? Ook dat hebben de Britse onderzoekers proberen te timen. Een man doet er gemiddeld 8 à 9 minuten over, een vrouw dubbel zoveel!

De makers van dit satirische filmpje doen er nog een schepje bovenop maar het resultaat is best wel grappig en herkenbaar!

Video “douchen: vrouwen vs mannen”:


[related-posts]