Dit filiaal van IKEA vond een geniale manier om relaties te redden

Adem in, adem uit.

Samen naar de IKEA gaan kan nogal een druk zetten op je relatie. Vraag het maar aan dit koppel. Eerst is er die ellenlange tocht door een doolhof van schijnkamers. Tussendoor ontstaat er ruzie bij het restaurant, want zullen jullie Zweedse balletjes eten of lopen jullie gewoon door? (Natuurlijk beslissen jullie om iets te eten en wordt de irritatie nog groter nadat een van jullie rode of bruine saus op zijn/haar kleren gemorst heeft.) Daarna komen jullie terecht in het gigantische magazijn waar jullie niets terugvinden omdat alles björk, bjork of bjørk heet. Na je blauw betaald te hebben aan spullen die je eigenlijk niet echt nodig had, kun je eindelijk naar huis. Maar daar begint de uitdaging pas echt, want sowieso merk je tijdens het in elkaar steken plots dat er een vijs ontbreekt.

Naar de IKEA gaan wordt dus niet voor niets de ultieme relatietest genoemd. Het staat in ieder geval samen in de top drie met meedoen aan Temptation Island of als koppel een wereldreis maken. Echt goede marketing is dat niet. Dat beseft het bedrijf ook. In het verleden zette het daarom al deze marketingstunt op poten om relaties te redden. Deze IKEA vond nog een andere manier om relaties te redden, namelijk het opzetten van een stand om ruziënde koppels weer te kalmeren.

“Winkelen kan stresserend zijn. Hier zijn 5 snelle manieren om de spanning met je geliefde te minderen,” aldus hun mededeling.

1. Hier is een afbeelding van een puppy in een kop. Blijf ernaar staren en probeer te herinneren dat er plezier is in de wereld.


(lees verder op de volgende pagina)