De natuur heeft ballen aan haar lijf!

Mannelijke geslachtsdelen duiken overal op.

Een programma als ‘De Slimste Mens ter Wereld’ barst van de geestige dubbelzinnigheden en niet zelden gaan die flink onder de gordel. Gisteren kregen de panelleden het raden naar wat een bepaalde foto voorstelde. Je zag duidelijk de vormen van een penis en de balzak, net alsof ze in een gebreid jasje waren gestoken. Bleek dit uiteindelijk een slapend hondje te zijn dat zich in een positie had gewrongen die niets aan de verbeelding overliet.

Erik Van Looy himself gaf de hint naar de website accidentalpenis.com en ik zal wel niet de enige zijn die daar intussen even een kijkje is gaan nemen. Je ziet er meteen een paar hete paprika’s in de vorm van een penis, maar wil je meer van dat fraais zien, moet je je wel registreren. Heb ik ook gedaan, maar blijkbaar is het op een bevestiging net zo lang wachten als op een onverbiddelijke erectie.

[related-posts]

Dan maar op YouTube gezocht. En já hoor, twee Amerikaanse kerels hadden de klus al in mijn plaats geklaard: ze verzamelden zowat alle schunnige beelden van fallussymbolen en figuurlijke ‘stomme kloten’ die je zowel in de natuurlijke omgeving als in het stadsbeeld kan ontwaren. Een uit de kluiten (of kloten?) gewassen aardappel ligt bijna voor de hand, maar wat gedacht over een wieldop, een luchter of een bedrijfslogo?