Blondine drijft Italiaan tot uiterste tijdens hete nacht

Wat een marathon!

seksDrie vriendinnen zijn op vakantie in Italië, in Toscane, in de buurt van Firenze. Het zijn drie knappe blondines en ze trekken logischerwijze veel aandacht van de lokale Italiaanse mannen. Die staan bekend om hun machogedrag en proberen de vrouwen het hof te maken. Terwijl de drie meisjes een terrasje aan het doen zijn, passeren verschillende Italianen met de vraag of ze hen een drankje mogen aanbieden. Maar telkens wimpelen de twintigers de voorstellen af.

Na meer dan vijf pogingen bezwijkt één van de meisjes voor de lokale Luca. De twee andere vriendinnen besluiten even te gaan wandelen en laten hun reisgenote alleen. Ze proberen met elkaar te communiceren in gebrekkig Engels. Luca begrijpt dat ze Sofia heet en afkomstig is van Noord-Europa, aangezien ze in Stockholm woont. Sofia belt haar vriendinnen en zegt dat ze niet ongerust moeten zijn en Luca haar de omgeving gaat laten zien en meenemen naar een leuk restaurantje.

[related-posts]

Uiteindelijk valt Sofia voor de charmes van Luca en belanden ze op zijn appartementje. De twee hebben seks. Na een twintigtal minuten stopt Luca en vraagt: “You finish?” Sofia antwoordt duidelijk “No”, waarop Luca opnieuw verder gas geeft en in zijn eigen reserves moet tasten. Dat scenario herhaalt zich nog viermaal en ondertussen zijn we al twee uur verder. “You still not finish?”, vraagt een vermoeide Luca vol verbazing in zijn beste Engels. “No”, zegt Sofia, “I am Swedish!”