Benedict Cumberbatch is een goed acteur, maar wist je dat hij dit kon?

Wie had ooit gedacht dat dit allemaal uit zijn mond zou komen?

Benedict Cumberbatch is zonder twijfel één van de populairste acteurs en nieuwkomers van de afgelopen jaren. Hij kreeg grootse rollen in films zoals The Hobbit, The Imitation Game en Doctor Strange, een film die binnenkort in de bioscoop zal verschijnen. Ook speelt hij de hoofdrol in de ongelofelijk populaire serie Sherlock, waardoor hij wereldwijde roem wist op te strijken.

Maar acteerwerk is niet het enige talent de 40-jarige Brit onder de knie heeft, want hoewel de film The Imitation Game ging over wetenschapper Alan Turing, heeft hij zelf ook heel wat imitaties te delen tijdens interviews. Om deze allemaal terug te vinden via het internet kan echter een hele taak zijn en is niet besteed aan de doorsnee websurfer. Daarom dat we gelukkig deze compilatie konden terugvinden van Youtuber Moviepilot, die de 30 beste impressies van Cuberbatch op een rijtje wist te zetten!

Van Star Wars’ Jar Jar Binks tot Kevin Spacey en van Bill Clinton tot Gollum: geen enkel stemmetje is hem te moeilijk en hij vertolkt deze maar met al te veel plezier!

Video “Benedict Cumberbatch Impressies”