Hij zou betaald worden om papierwerk te doen, maar deze job had een aangename verrassing

Nog iemand geïnteresseerd om wat “papierwerk” in orde te brengen?

Iedereen weet maar al te goed dat het belangrijk is om een goede verdienste te hebben zodat je de dingen kan doen die je interesseren. De meeste mensen opteren dan ook om een vaste job te hebben bij een bedrijf of zaak. Anderen verkiezen dan weer om wat afwisseling te brengen in hun jobs door kleinere opdrachten te accepteren. Vooral in Amerika is dit een populair systeem bij jongere mensen die nog wat van dag tot dag leven en hun dromen proberen te combineren met een verdienste.

Sites zoals het mega populaire Craigslist helpen hierbij en je kan de jobs zo gek nog niet bedenken of je kan ze terugvinden via deze site. Van een dagje flyeren tot een week naar het buitenland om bagage te dragen: voor ieder wat wils. Natuurlijk zitten er ook heel wat doorsnee dagjobjes tussen die vooral interessant zijn voor mensen die niet te ver willen reizen en snel wat geld willen verdienen. Michael is één van deze werkzoekenden die dacht dat hij gereageerd had op een simpele job waarbij hij enkele papieren moest sorteren.

Hoewel dit het geval leek wanneer hij aankwam in het bedrijf dat het zoekertje plaatste, veranderde de situatie volledig nadat hij te horen kreeg dat de papieren geen belang meer hadden. Volledig in de war en zonder al te veel informatie, kreeg Michael de vraag om zijn werkgever te volgen naar een andere ruimte waar zijn hulp beter van pas zou komen. Aangekomen aan het desbetreffende lokaal, kon hij zijn ogen echter niet geloven.

Hij werd namelijk gedropt in het midden van een fotoshoot, waar een fotograaf volop bezig was met het fotograferen van drie bikini-babes. Een mooi alternatief dus voor papierwerk. Maar daar stopte de waanzin niet: Michael stond plots in voor het inspuiten van de jongedames die hun bovenstukjes voor zijn ogen wegstripten en alsof dat nog niet genoeg was moest hij ook functioneren als “borst-houder”. Voor Michael het wist, maakte hij deel uit van een gewaagde topless-shoot waardoor hij geen besef had van de verborgen camera’s die hem aan het vastleggen waren!

Video “Dagjob krijgt bizarre wending”