Zo laat je Russische meisjes je auto wassen in lingerie!

Iedereen heeft zijn prijs.

Tegenwoordig is het niet gemakkelijk om een origineel kanaal op YouTube te beginnen. Maar deze Rus was daardoor niet ontmoedigd.

Op zijn kanaal Gregory Goldsheid, test deze jongeman hoe ver mensen willen gaan voor geld. De meeste video’s zijn dan ook getiteld “Met geld los je alles op”. Daarin geeft hij verschillende, vaak vernederende opdrachten aan de voorbijgangers. Door de prijs steeds op te drijven, krijgt hij van de meeste mensen belachelijke dingen gedaan, die gaan van het bepotelen van naakte meisjes tot het likken van voetzolen.

In deze video vroeg hij aan de vrouwelijke voorbijgangers om zijn auto, een Mercedes, even schoon te maken. The catch? Schoonmaken moet gebeuren met hun eigen slipje, of in lingerie. Waarom? Zijn uitleg luidt: “Een vriend van mij en ik willen een videoclip opnemen voor zijn nieuwste single. Je wast de auto, en wij filmen het.” Eens deze meisjes horen wat ze daarvoor betaald zullen worden, verdwijnen alle kleren zonder problemen. De vrouwen in deze video kregen, omgerekend naar euro, tussen €190 en €450 voor dit vuil karweitje. Dat kan alleen in Rusland…of niet?

Video: “Zo laat je Russische meisjes je auto wassen in lingerie!”: