Wat doe je als jouw man plots seks heeft met het avondeten?

Betrapt.

Een sappige gebraden kip vinden veel mensen lekker. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het doet verlangen naar meer. Al moet je oppassen met zulke beweringen. Sommige mensen zouden het misschien anders kunnen interpreteren. Op deze wereld lopen immers types rond met bizarre verlangens en lusten. Blijkbaar.

De Britse komiek David Walliams, bekend van het programma Little Britain, vond een opmerkelijk verhaal in een plaatselijk krantje. Een Britse vrouw betrapte haar man met de rauwe kip die in de koelkast lag. Het dode beest was bedoeld voor hun zondagse maal, maar haar man had andere plannen met het beest. We moeten niet in detail vertellen wat er is gebeurd. Als je oud genoeg bent om dit artikel te lezen, zie je het wel voor je. Laat ons het erop houden dat ze die kip zondag in ieder geval niet meer zullen moeten vullen.

In het artikel geeft de vrouw toe dat ze eerst in shock was toen ze haar echtgenoot bezig zag. (Terecht!) Maar niet veel later kon ze het hem vergeven. Een bizar fetisj voor dode kale kippen is het tenslotte niet waard om te scheiden. Ze maakte er daarom verder geen woorden aan vuil. Wel besloot ze het voorval via de pers aan jan en alleman te vertellen. Als dat geen liefde is!

[related-posts]