Wat staat ons nog te wachten? 5 opmerkelijke voorspellingen van Nostradamus.

De Franse ziener wordt al eeuwen op de voet gevolgd.

Nostradamus, in het jaar 1503 geregistreerd als Michel Notredame, was een Franse apotheker die pas na zijn dood -de man werd amper 62 jaar- naambekendheid verwierf door een reeks voorspellingen die hij uitvoerig formuleerde in zijn boek ‘Les Prophéties’. Daarin voorspelde hij de wereldoorlogen, de gekke toeren van Hitler en Napoleon, het communisme en het terrorisme in Europa. Vandaar dat zijn werk tot vandaag -6 eeuwen later!- door miljoenen mensen wordt gelezen.

Volgens sceptici zijn de uitspraken van Nostradamus veel te vaag en kan men er met gemak om het even welke interpretatie aan geven die past in de hedendaagse situatie, wat volgens diezelfde sceptici ook voortdurend gebeurt. Maar is het dan toevallig dat Nostradamus ook de (huidige) desastreuze golf van vluchtelingen naar Europa voorspelde?

En er zijn wel meer dingen die ons volgens de ziener boven het hoofd hangen. Dit is niet bepaald een verlanglijstje!

1.  Derde wereldoorlog.

Europa wordt het strijdtoneel van een rampzalige oorlog tegen de Islam. Deze derde wereldoorlog zal erger worden dan alle oorlogen in de geschiedenis van de mens bij elkaar. Rusland zal in het begin van deze oorlog neutraal blijven, omdat Rusland de vierde grootste moslim concentratie van de wereld heeft. Deze oorlog zal uiteindelijk 27 jaar duren. Hierna zal er een gouden eeuw aanbreken met universele vrede en verder gebeurt er weinig meer tot het jaar 3797. Dit is het jaar waarin de aarde zal vergaan, althans volgens Nostradamus.

Einde wereld


(lees verder op de volgende pagina)