Kan jij raden wat dit is?

Schoonheid zit niet altijd vanbinnen

“Ik wou dat ik in je ziel kan kijken” is een verzuchting die zowel in het liefdesleven als in de psychiatrie van tel is. Met de mini-camera’s en micro-elektronische snufjes die tegenwoordig in omloop zijn, vermag je zowat alles. De gekste uitvinding die onlangs op de markt kwam, is wel de vibrator met ingebouwde camera. De bezitters ervan zullen intussen wel ontdekt hebben dat schoonheid niet altijd vanbinnen zit, zoals Clouseau dit ooit zo poëtisch en muzikaal beweerde.

In je ziel kijken zal wel niemand kunnen, en áls het al kon, is het maar de vraag hoe die er uitziet in close-up. In bijgaand filmpje neem je eerst een kijkje in de neusgaten van 4 jongelui, twee meisjes en twee jongens. Vervolgens duikt de camera in een lichaamsdeel dat we nooit van zó nabij bekeken. Maar het kwartet heeft het wel nodig en maakt er maximaal gebruik van.

[related-posts]

Het ziet er allemaal een beetje vies uit. En toch is het geluid dat hierdoor wordt geproduceerd zonder meer práchtig. Juist dat contrast tussen een bijzonder onsmakelijk beeld en het mooie geluid dat eruit komt, is wat ons zo intrigeert. Fascinerende dingen:… onze stembanden!

Video stembanden: