Nu ook Häagen-Dazs-ijs met groentensmaken

Speciale smaakcombinaties in nieuwe Häagen-Dazs ijsjes.

Speciale ijssmaken

In mei zal het ijsmerk Häagen-Dazs twee nieuwe smaken lanceren in Japan, namelijk Tomaat-Kers en Wortel-Appelsien.

Het Tomaat-Kersijs zou de natuurlijke zoetigheid van tomaat combineren met de fruitige smaak van kers.  De andere nieuwe ijssmaak gebruikt de zachte smaak van wortel en voegt hier frisheid aan toe dankzij de appelsien.

[related-posts]

Speciale Ijssmaken

Volgens een persbericht zullen de nieuwe smaken 8,5% melkvet bevatten.  Dit is iets meer dan de helft van wat in het normale Häagen-Dazs ijs wordt gebruikt.

Het lijken alvast hele speciale smaakcombinaties.  Wie ze wil proeven zal vermoedelijk na 12 mei naar Japan moeten reizen, want het is nog onbekend of Häagen-Dazs de nieuwe producten ook in Europa zal lanceren.